Haartrends voor de Zomer van 2023

Haartrends voor de Zomer van 2023

De zomer van 2023 is nog ver weg, maar het is nooit te vroeg om vooruit te denken over de nieuwste haartrends. Of je nu op zoek bent naar een verfrissend nieuw kapsel om de zomer in te gaan of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er trendy zal zijn, wij hebben de scoop voor jou. In deze blogpost hebben we drie van de meest verwachte haartrends voor de zomer van 2023 op een rijtje gezet, zodat je nu alvast inspiratie kunt opdoen.


1. Pastelkleuren
Pastelkleuren zijn al een paar jaar populair, maar ze blijven een geweldige optie voor de zomer. Denk aan zachte tinten zoals lichtroze, lavendel en perzik. Of je nu kiest voor een volledige kleuring of alleen highlights, pastelkleuren zorgen voor een speelse en zachte look die perfect is voor de zomer.

2. De pixie cut
Korte kapsels zijn perfect voor de zomer, en de pixie cut is een van de meest trendy opties. Dit korte kapsel is super veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gestyled. Het ziet er bijvoorbeeld geweldig uit met een textuur of rommelige styling. Het is ook een geweldige optie als je graag wil afkoelen tijdens de warme zomermaanden.

3. Natuurlijke textuur
De natuurlijke textuur van je haar is een trend die al een paar seizoenen populair is en het lijkt erop dat het ook in de zomer van 2023 een hit zal zijn. In plaats van het haar te stijlen, is het idee om de natuurlijke golven, krullen of textuur van het haar te benadrukken. Gebruik hiervoor producten zoals textuursprays of scrunching mousse. Deze trend is perfect voor mensen die hun haar graag zo min mogelijk stylen en een ontspannen look willen hebben.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.