OVER SALON SHANA

Shana Verschueren | Zaakvoerder

Hey!

Ik ben Shana Verschueren en ik wil je graag verwelkomen op de website van mijn eigen Kap- en nagelsalon "Salon Shana". Ik ben afgestuurd in in de richting Haarzorg in het Sima in Aarschot. Na vele jaren als student gewerkt te hebben bij een kapster, extra opleidingen te volgen en mijn eigen klein schalige salon uit te baten is het nu tijd voor een nieuw traject.

Bij Salon Shana bent u steeds welkom voor de juiste verzorging van uw haar. We helpen je steeds verder met kwalitatieve en profesionele producten die toegepast worden met een moderne uitvoering.

Onderaan vindt je meer uitleg terug over mijn salon, onze diensten en producten.

Tot snel,
Shana Verschueren

Contact

Haarverzorging

Bij Salon Shana kan u terecht voor verzorging van uw haar met profesionele en kwalitatieve producten. Zo hebben wij de capaciteit om de haren van zowel jong, oud, heren, dames als kinderen te verzorgen met de juiste producten en diensten.

Contact

Nagelverzorging

Bij Salon Shana hebben wij de juiste ervaring en opleidingen achter de rug om nagels te verzorgen en om te toveren tot iets moois voor elke gelegenheid. Wij maken gebruik van gelnagels, gellak en biab.

Afrekenen

Bij Salon Shana bieden wij onze klanten de mogelijkeheid om te betalen met verschillende mogelijkheden. Zo aanvaarden wij contant geld, betalingen via QR codes, Payconiq en Paypal. Binnenkort zal ook de mogelijkheid hebben om te betalen met Bancontact Mister Cash.

Opleidingen

In de wereld van haarzorg komen er steeds nieuwe en betere technieke uit om haar te verzorgen, onderhouden of opmaken. Daarom zitten wij niet stil bij Salon Shana en volgen wij nog steeds opleidingen om iedereen te kunnen verzorgen met een juiste en moderne techniek.